Energie

Omexom doet projecten en projectmatig onderhoud op het gebied van hoog-, midden- en laagspanning voor beheerders en eigenaren van netwerken én voor energieproducenten, maar ook voor andere producenten die zelf energie verbruiken of opwekken. Onze projecten variëren van onderhoud en vernieuwingen aan bestaande primaire, secundaire en tertiaire installaties tot met nieuwe installaties, aansluitingen en inbedrijfstellingen.

Mobiliteit

Omexom ontwerpt, realiseert en onderhoudt voor mobiliteit. Met name voor railinfra, maar ook voor ander openbaar vervoer, bieden we oplossingen op het gebied van hoog-, midden- en laagspanning. Voor lightrail- en trambedrijven en spoorbouwers doen we onder andere projecten ten behoeve van gelijkrichterinstallaties, voedingsinstallaties voor lightrail en van automatisering en data-acquisitie voor energievoorziening. Maar we verrichten bijvoorbeeld ook elektrische installatie- en diverse kabelwerkzaamheden, zoals tractiebekabeling, derderail, bovenleidingen en bekabeling ten behoeve van wissels, seinen en telecom.

Industrie

Omexom ontwerpt, realiseert en onderhoudt installaties en netwerken voor ondernemingen die zelf elektriciteit opwekken of verbruiken. Bijvoorbeeld nieuwbouw, aanpassingen of renovatie. Ook bieden we klanten onderhouds- en beheersconcepten op maat.