Het laatste nieuws

Nieuws

 • Industrie / Energie

  Omexom maakt ruimte voor nieuwbouw bedrijfspand

  Een grote, internationale producent van trucks gaat de productiecapaciteit verhogen om aan de groeiende vraag vanuit de markt te blijven voldoen. Op het huidige terrein wordt een nieuwe productiehal gebouwd, maar er kon niet geheid worden, omdat een 10kV kabel in de weg lag. Omexom heeft de kabel inmiddels omgeleid, zonder het productieproces van de vrachtwagens te verstoren.

  Lees meer
 • Energie / Engineering / Onderhoud

  Ontmoet Job: hét gezicht van Omexom in Almelo

  Onlangs openden we onze nieuwe vestiging in Almelo. We stellen Job Molenaar aan je voor. Hét gezicht van deze vestiging. De vestiging is geopend in juni en inmiddels helemaal "up and running". De landelijke spreiding is hiermee uitgebreid om zo dichter bij de projecten en onze klanten te zitten. Benieuwd naar  Job en zijn verhaal over het versnellen van de energietransitie? Kijk dan de video. 

  Lees meer
 • Energie / Engineering / Industrie / Milieu

  Vattenfall kiest Omexom voor één van de grootste E-boilers van Europa

  Vattenfall gaat bij een van haar twee warmtekrachtcentrales in Diemen een E-boiler inzetten. Eén van de grootste in Europa. Omexom verzorgt de engineering en realisatie van de elektrische installaties voor deze ‘mega-waterkoker’. De bouw start in maart 2023. De E-boiler wordt begin 2025 opgeleverd.

  Lees meer
 • Energie / Digitalisering / Engineering

  Hoe helpt Systems Engineering de energietransitie te versnellen? #2

  Hoe helpt Systems Engineering de energietransitie te versnellen? Mathijs neemt je mee in een videoreeks waarin de vraag "Hoe helpt digitalisering de energietransitie?" centraal staat. In de vorige video bespraken we de basis van Systems Engineering, nu gaan we er wat verder op dit onderwerp in. In deze video praat hij met Martijn Jansen, Adviseur Projectbeheersing & Contractmanagement bij Aveco de Bondt.

  Lees meer
 • Waterstof / Consultancy

  Omexom actief in de energietransitie met waterstof

  Duurzame waterstof speelt een cruciale rol binnen de energietransitie binnen de mobiliteitssector en de zware Nederlandse industrie. De integratie van de gehele keten is hierbij belangrijk, van de productie, opslag, transport tot het gebruik ervan.

  Lees meer
 • Werken bij / Energie / Industrie / Onderhoud

  Wie maken de energietransitie waar?

  Iedereen praat en denkt mee over de energietransitie. Onze collega’s maken het mogelijk. Tijd om een paar secundaire monteurs in het zonnetje te zetten ☀ Vandaag stellen we Ard, Laura en Erwin aan je voor. Wat doen zij? Waarom is dat zo belangrijk? En nog veel meer! Kijk je mee?

  Lees meer