Het laatste nieuws

Nieuws

 • Mobiliteit / Energie

  Porsche TurboChargers nu ook actief in Nederland

  Omexom heeft opdracht gekregen om de innovatieve en unieke Porsche TurboChargers bij alle Nederlandse Porsche Centra te testen, in bedrijf te stellen en te onderhouden. Het gaat hier om 8 locaties. De primeur was voor Leusden, maar inmiddels kunnen ze in Heteren ook snel laden. Een mooie stap om elektrisch rijden aantrekkelijker en gemakkelijker te maken.

  Lees meer
 • Mobiliteit / Energie

  RET kiest Omexom voor energievoorziening Zero Emissie Bussen

  De RET heeft Omexom gekozen voor de engineering en bouw van de energievoorziening van de Zero Emissie Bussen in de regio Rotterdam. De voorziening bestaat uit vier compactstations en drie inkoopstations die ervoor zorgen dat de laadpunten voor de Zero Emissie Bussen voorzien worden van stroom.

  Lees meer
 • Werken bij / Veiligheid

  Het verschil maken als Veiligheidskundige

  Wie zijn de mensen achter ons werk? Wouter de Zeeuw werkt sinds januari bij Omexom als Veiligheidskundige. Hij werkt binnen de business unit Major Projects, die grootschalige nieuwbouw-, ombouw- en renovatieprojecten afrondt binnen de hoogspanning. Hoe vergroot hij, samen met het team, het veiligheidsbewustzijn?

  Lees meer
 • Omexom Institute

  Eerste deelnemers Omexom Institute geslaagd!

  Wat een geweldig moment: de eerste deelnemers aan ons eigen Omexom Institute hebben hun certificaat Hoogspanningstechniek gehaald! Het certificaat is door het Ministerie van Onderwijs geaccrediteerd en dus erg waardevol. Van harte gefeliciteerd Bernard, Reinier, Martin, Natasja, Hessel, Freddy en Gudy van Omexom en Chiel en Laura van TenneT.

  Lees meer
 • Digitalisering / Energie / Industrie / Mobiliteit

  Hoe wordt BIM toegepast tijdens de engineeringsfase?

  Mathijs Boddaert neemt je mee in een videoreeks waarin de vraag "Hoe helpt digitalisering de energietransitie?" centraal staat. In deze video vraagt hij onze collega én engineer Remon de Koning hoe BIM wordt toegepast tijdens de engineeringsfase.

  Lees meer
 • Energie / Digitalisering

  Consultancy leidt tot slimmere oplossingen en efficiënter beheer van het grid

  De energietransitie komt flink op stoom. De uitdagingen die eruit volgen, zijn enorm. Zeker voor netbeheerders, energieproducenten en leveranciers van mobiliteit, maar ook voor alle andere partijen in de keten. Gelukkig zijn er vele oplossingsrichtingen en komen er continu nieuwe bij. Maar welke kies je en hoe pas je die toe? En hoe zet je daarbij de schaarse specialisten én de partners in de keten zo goed mogelijk in?

  Lees meer