Het laatste nieuws

Nieuws

 • Energie / InMotion / Mobiliteit / Studenten

  “Zo willen we jongeren enthousiasmeren voor techniek”

  Jonge mensen enthousiasmeren voor techniek. Iets mooiers bestaat er in onze ogen niet. We zijn er dan ook trots op dat we team InMotion sponsoren. Dit jaar kwam er een fantastisch initiatief uit hun koker. De schooltour. Waarin zijzelf op pad gaan om scholieren te enthousiasmeren voor techniek. De afgelopen maanden draaide de tour als pilot. Het werd een groot succes.

  Lees meer
 • Energie / InMotion / Mobiliteit / Studenten

  InMotion inspireert de automotive sector op de Historic Grand Prix

  Studententeam InMotion wil de wereld inspireren en de energietransitie in de mobiliteitssector versnellen. Onlangs stond het team van InMotion met hun LMP3 elektrische raceauto te schitteren op de Historic Grand Prix op het circuit van Zandvoort. Het doel? De automotive sector inspireren.

  Lees meer
 • Energie / Werken bij

  Ontmoet Omexom op de Banenmarkt Werken in Zeeland

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij je talent inzetten voor de energietransitie? Op 20 juni is Omexom te vinden op de 9e editie van de Banenmarkt Werken in Zeeland. Dit evenement staat bekend om het samenbrengen van talentvolle professionals en Zeeuwse werkgevers.

  Lees meer
 • Energie / InMotion / Mobiliteit / Studenten

  “Omexom helpt ons onze missie waarmaken”

  Afgelopen week bezocht het team van InMotion ons Omexom Institute voor een kennissessie. We spraken over de energietransitie en onze ambities op dat vlak. Onderwerpen als hoogspanning, netcongestie en uiteraard techniek kwamen uitgebreid aan bod. Een inspirerende dag.

  Lees meer
 • Energie / Engineering / Milieu

  Enexis en Omexom: Samen op weg naar een duurzame projectaanpak

  Omexom heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. We werken op innovatieve manieren samen met onze partners om die doelstellingen waar te maken. Bijvoorbeeld door duurzaamheidsworkshops te faciliteren. Onlangs gingen engineers van Omexom en Enexis enthousiast op zoek naar manieren om projecten duurzamer op te pakken. Martin de Weerd, clientmanager bij Omexom en Marcel Willems, projectmanager bij Enexis, blikken terug.

  Lees meer
 • Energie / Industrie

  De beste oplossingen leveren we door samenwerking met onze leveranciers

  We leveren graag het beste aan onze opdrachtgevers. Daarom lopen we voorop als het gaat om het aanbieden van oplossingen voor de uitdagingen waarmee de markt te maken heeft. De ontwikkelingen in onze markt gaan snel, bijvoorbeeld als het gaat om digitalisatie en verduurzaming. Vooroplopen kan alleen door samenwerking te zoeken in de keten. Samen met onze leveranciers kijken hoe we elkaar kunnen versterken in het verbeteren.

  Lees meer
 • Energie / Omexom Institute / Werken bij

  “Ik solliciteerde bij Omexom vanwege Omexom Institute”

  Sinds 2021 biedt Omexom Institute de opleiding Hoogspanningstechniek aan. Het is een twintig weken durend programma waarin praktijk en theorie elkaar afwisselen. Tweemaal per jaar, in februari en september, starten er ongeveer 10 deelnemers. Afgelopen maand studeerden er weer een groep studenten af. Waaronder vier van onze eigen collega’s. “Super waardevol”, zeggen zowel Mario Alsabbag, die de cursus volgde en Suzanne Gelling, HR Business Partner.

  Lees meer
 • Consultancy / Energie / Engineering / Milieu

  Omexom adviseert Attractie- en vakantiepark Slagharen over hergebruik bekabeling

  Attractie- vakantiepark Slagharen breidt uit met 60 duurzame, moderne lodges. De 8-persoons lodges worden geplaatst op de voormalige camping van het park. Vanuit kostenbesparings- en duurzaamheidsoverwegingen wenst Slagharen de bestaande elektrische infrastructuur zoveel mogelijk te gebruiken. Maar is dit netwerk nog geschikt? Met die vraag kwam Slagharen bij Omexom. Martin de Weerd, Client Manager bij Omexom, werkte aan een netberekening en gaf advies.

  Lees meer