Inspecteren en realiseren

Onderhoud

Veiligheid staat voorop

Toekomstbestendige monitoring

Omexom onderhoudt installaties en verricht aanpassingen aan energienetwerken, tractiestations of verdeelinrichtingen. Onze opdrachtgevers zijn landelijke en regionale netbeheerders, energieproducenten, mobiliteitsbedrijven en industriële gebruikers die vertrouwen op onze specialisten binnen alle spanningsniveaus van 400V tot 380kV. Er wordt gewerkt met een monitoringssysteem waarmee voorspeld kan worden hoe de installatie zich in de toekomst zal gedragen. Dit geeft informatie voor het onderhoud en het stelt de klant in staat om op de hoogte te blijven.

Kwalificaties en certificaten

Omexom beschikt over alle kwalificaties en certificaten om onderhoud aan de cruciale onderdelen in het energienetwerk te kunnen doen. Kwalificaties worden regelmatig getoetst (BEI HS, Stipel PCE en KEB) en aangescherpt. Deze structuur – conform de NEN3840 – zorgt ervoor dat Omexom de installatie- of werkverantwoordelijkheid van de klant mag verzorgen.

Specialisten

Al onze mensen worden opgeleid tot specialist in het eigen deelgebied. Ze verstaan hun vak, snappen waar het mis gaat en weten hoe ze het op kunnen lossen. De technisch expert kan direct met de klant schakelen. Deze aanpak zorgt ervoor dat we de klant efficiënt en snel helpen.

Met het veiligheidsprogramma worden alle veiligheidsaspecten doorgenomen. Iedere werkdag wordt  er met alle aanwezige werknemers stilgestaan bij de veiligheid tijdens het plegen van onderhoud. Met als doel dat we alle handelingsscenario’s kunnen dromen. We hebben hiervoor vakidioten nodig, mensen die het werk leuk vinden en altijd alert zijn.  En die mensen hebben we aan boord!

Mateusz van Strien

Neem contact met ons op

Vragen of interesse in onze expertises en oplossingen?