Nieuws gerelateerd aan industrie

Energie, Industrie, Onderhoud, Referenties

Omexom serviceprovider voor Zeeland Refinery

Zeeland Refinery (ZR) is een aardolieraffinaderij in Nieuwdorp. In een geavanceerd raffinageproces worden brandstoffen en belangrijke grondstoffen van ruwe aardolie gemaakt. Sinds januari 2022 is Omexom dé serviceprovider van ZR als het gaat om de hoogspanningswerkzaamheden.
Lees meer
Energie, Industrie, VINCI Energies

Sinds een jaar ook vanuit Goes oplossingen op het gebied van hoog- en middenspanning

Omexom biedt al jaren vanuit Dordrecht, Assen en Zwolle expertise op het gebied van hoog- en middenspanningsvraagstukken. Sinds vorig jaar worden de specialismes van Omexom ook aangeboden vanuit Goes. Business unit manager Mark Cosijn vertelt waarom deze stap gezet werd, wat ervoor nodig was en hoe de markt op deze nieuwe propositie heeft gereageerd.
Lees meer
Energie, Industrie, Milieu, Mobiliteit, PowerUpdate

PowerUpdate 10 is live!

PowerUpdate nummer tien is uit! Hét online magazine vol met nieuwe ontwikkelingen over de energietransitie. Deze keer gaat het over waterstof. De energietransitie kan niet zonder waterstof. Wat kunnen we de komende jaren verwachten? Je ontdekt het in deze uitgave van de PowerUpdate. Snel lezen, dan ben je in één keer op de hoogte.
Lees meer
Energie, Industrie, Onderhoud, Referenties

Seasun sluit onderhouds- en beheercontract af met Omexom

Seasun is een teler en verpakker van verschillende soorten tomaten en paprika’s in het Zeeuwse Kapelle. Het bedrijf met 64 hectare aan kassen zocht een nieuwe regionale partner voor het onderhouden en beheren van de hoogspanningsinstallaties. De keuze voor de komende vijf jaar is op Omexom gevallen.
Lees meer
Energie, Engineering, Industrie, Omexom Institute, Werken bij

Omexom opent nieuwe vestiging in Almelo

Waarom een nieuwe vestiging? Joop Wervers, directeur bij Omexom, legt uit.
Lees meer
Digitalisering, Energie, Industrie, Mobiliteit

Hoe hou je grip op de kosten van een project door middel van BIM?

Mathijs neemt je mee in een videoreeks waarin de vraag "Hoe helpt digitalisering de energietransitie?" centraal staat. In deze video praat hij met onze collega en Tender Manager Peter Blankers over het 5D component in BIM, ook wel bekend als kosten. Op welke manier levert dit element een bijdrage aan het grip houden op de kosten gedurende het project?
Lees meer
Digitalisering, Energie, Industrie, Mobiliteit

Welke rol speelt het BIM ontwerp bij de planning?

Mathijs neemt je mee in een videoreeks waarin de vraag "Hoe helpt digitalisering de energietransitie?" centraal staat. In deze video praat hij met onze collega en Client Manager Albert over het 4D component in BIM, ook wel bekend als planning. Op welke manier levert dit element een bijdrage aan een goed uitgevoerd project?
Lees meer
Digitalisering, Energie, Industrie, Veiligheid

Omexom en BAM werken samen in BIM

Mathijs neemt je mee in een videoreeks waarin de vraag "Hoe helpt digitalisering de energietransitie?" centraal staat. Dit keer is hij bij BAM Infra Nederland waar hij samen met Yorick Laarhoven, aan de hand van een concreet project, laat zien hoe zij samenwerken in BIM. Benieuwd hoe die samenwerking er in de praktijk uit ziet?
Lees meer
Digitalisering, Energie, Industrie, Mobiliteit, Veiligheid

Hoe wordt er samengewerkt in BIM?

Mathijs neemt je mee in een videoreeks waarin de vraag "Hoe helpt digitalisering de energietransitie?" centraal staat. In deze video legt hij uit hoe er in BIM wordt samengewerkt met externe partijen. Ook vertelt hij wat de voorwaarden zijn om in BIM op de juiste manier te kunnen samenwerken met elkaar. Kijk je mee?
Lees meer
Digitalisering, Energie, Industrie, Mobiliteit, Veiligheid

Welke rol speelt het BIM ontwerp bij veiligheid?

Onze collega Mathijs neemt je mee in een videoreeks waarin de vraag "Hoe helpt digitalisering de energietransitie?" centraal staat. In deze video vraagt hij onze collega en Health & Safety Coördinator Angela welke rol het BIM ontwerp bij veiligheid speelt. Kijk je mee?
Lees meer