Nieuwsberichten gerelateerd aan mobiliteit

Mobiliteit

Omexom verlicht brug Hollandsch Diep

Omexom heeft opdracht gekregen van BAM (eindklant Infraspeed) om op de langste spoorbrug van de Hogesnelheidslijn Schiphol-Antwerpen nieuwe verlichting aan te brengen. Op de brug Hollandsch Diep, ook wel Derde Moerdijkbrug genoemd, worden windschermen geplaatst om een einde te maken aan de uitval of vertraagde treinen door te harde wind. Door de komst van de windschermen moet de oude verlichting verplaatst en vernieuwd worden.
Lees meer
05.11.2020 Mobiliteit, Referenties, Veiligheid

Omexom plaatst remhulp in Haagse trams

Siemens heeft Omexom opdracht gegeven om in 70 Haagse stadstrams een slim detectiesysteem te plaatsen. Dit gaat trambestuurders helpen om aanrijdingen te voorkomen op het spoor in de drukke binnenstad.
Lees meer
21.01.2020 Energie, Industrie, Mobiliteit

Hoe blijf je in controle over je installatie?

Lees meer
21.01.2020 Milieu, Mobiliteit, Referenties

Omexom verzorgt software voor laadlocaties zero-emissiebussen RET

RET heeft Omexom gevraagd het besturingssysteem van de voedingsinstallaties voor de laadvoorzieningen te verzorgen. Ook moeten de installaties zichtbaar en bedienbaar zijn op het centrale SCADA-systeem van de RET.
Lees meer
21.01.2020 InMotion, Milieu, Mobiliteit, Studenten

Racen met een elektrische auto tijdens de 24 uursrace van Le Mans in 2023?

Dat willen InMotion en sponsor Omexom samen bereiken! InMotion en Omexom ondertekenden deze week het sponsorcontract om de gezamenlijke ambitie te bezegelen.
Lees meer