Nieuws

Revolutionaire nieuwe laadtijd voor InMotion raceauto

InMotion / Energie / Studenten

Studententeam InMotion haalde een nieuwe mijlpaal. Hun elektrische raceauto Revolution laadt in 3.56 minuten. Dat is net zo snel als een 'gewone tankbeurt'. Een 𝘣𝘳𝘦𝘢𝘬𝘵𝘩𝘳𝘰𝘶𝘨𝘩 op weg naar een duurzame toekomst. Want het reduceren van de laadtijd is een van de belangrijkste aspecten om het elektrisch rijden te promoten aan de consument.

Snelste ter wereld

Voor zover bekend, is dit het snelst ladende batterijpakket in een elektrische raceauto ter wereld. Dat is revolutionair! Het team zette de fantastische laadtijd neer door op een hele innovatieve manier een koelsysteem te ontwikkelen.

Onthulling van de nieuwe laadtijd

Tijdens een bijeenkomst met partners en bekenden presenteerde InMotion hun nieuwe laadtijd. Bekijk hier de spannende video die je deelgenoot maakt van hun reis, vanaf de start van de ontwikkeling van het batterijpack.

Partners

Omexom en InMotion zijn al sinds 2018 partners van elkaar. We deelden al veel van elkaars milestones. Samen hebben we het over de impact van elektrische voertuigen op het net en wat er nodig is om de systemen op te tuigen die ons naar een duurzame toekomst helpen.

“Individually we are students. Together we are the driving force, that will shape generations to come”

Hieke van Heesch

InMotion Partner Manager