Nieuws

Waterstof: Ontwikkelingen, plannen en innovaties

Waterstof / Energie / Milieu

Waterstofexperts van over de hele wereld komen in de week van 10 oktober samen om te praten over ontwikkelingen, plannen en innovaties op het gebied van waterstof. Dat doen ze tijdens het World Hydrogen Congress Experts in Rotterdam. Omexom is er ook vertegenwoordigt.

Kom naar het World Hydrogen Congress!

Benieuwd naar het programma van het World Hydrogen Congress? Of je meteen registreren? Klik op de link hiernaast.

Bezoek ons ​​volgende week op het wereldwijde evenement voor de waterstofwereld; het 4e jaarlijkse World Hydrogen Congress en World Hydrogen Intelligence Day.   Meer dan 3000 waterstof pioniers komen hier samen  om de transitie naar schone en duurzame energie vooruit te helpen.

World Hydrogen Week [WHW] is de plek waar het gebeurd als we het hebben over innovatie binnen de waterstofindustrie.  Kom  netwerken en je kennis vergroten door onder andere het volgen van interactieve masterclasses.

Wij zijn er ook. We ontmoeten je graag op 11 en 12 oktober in onze stand (D13) op de beursvloer.

De energietransitie versnellen met waterstof

De technologische ontwikkeling van duurzame waterstoftoepassingen voor de mobiliteitssector en industrie accelereert. Samen met onze klanten werken we aan innovatieve oplossingen om de energietransitie naar de duurzame waterstofmarkt te realiseren. Van projecten op het gebied van hoog-, midden- en laagspanning, oplossingen voor mobiliteit tot de elektrische  infrastructuur voor de industrie: wij maken het wereldwijd én lokaal mogelijk voor de mobiliteitssector en industrie.