Locatie

Greece

Greece

Omexom in Greece

Present in Greece since 2018 with 1 business unit a, Omexom is specialized in transport, substations and distribution activities.

Omexom Greece
2a Rizariou Street
15233 HALANDRI
Grèce

Our expertise in T&D

Latest news

Bouw, Energie, Milieu

‘Het waarmaken van de energietransitie vraagt om samenwerking’

De energietransitie brengt een enorme hoeveelheid werk en complexiteit met zich mee. Ons doel is het waarmaken van de energietransitie. Om die enorme klus te klaren is het nodig om samen te werken. Met sterke partners, waar je op kunt vertrouwen.
Lees meer
Energie, Werken bij

Ontmoet Omexom op de Banenmarkt Werken in Zeeland

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij je talent inzetten voor de energietransitie? Op 20 juni is Omexom te vinden op de 9e editie van de Banenmarkt Werken in Zeeland. Dit evenement staat bekend om het samenbrengen van talentvolle professionals en Zeeuwse werkgevers.
Lees meer
Energie, InMotion, Mobiliteit, Studenten

“Omexom helpt ons onze missie waarmaken”

Afgelopen week bezocht het team van InMotion ons Omexom Institute voor een kennissessie. We spraken over de energietransitie en onze ambities op dat vlak. Onderwerpen als hoogspanning, netcongestie en uiteraard techniek kwamen uitgebreid aan bod. Een inspirerende dag.
Lees meer
Energie, Engineering, Milieu

Enexis en Omexom: Samen op weg naar een duurzame projectaanpak

Omexom heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. We werken op innovatieve manieren samen met onze partners om die doelstellingen waar te maken. Bijvoorbeeld door duurzaamheidsworkshops te faciliteren. Onlangs gingen engineers van Omexom en Enexis enthousiast op zoek naar manieren om projecten duurzamer op te pakken. Martin de Weerd, clientmanager bij Omexom en Marcel Willems, projectmanager bij Enexis, blikken terug.
Lees meer
26.03.2024 Energie, Industrie

De beste oplossingen leveren we door samenwerking met onze leveranciers

We leveren graag het beste aan onze opdrachtgevers. Daarom lopen we voorop als het gaat om het aanbieden van oplossingen voor de uitdagingen waarmee de markt te maken heeft. De ontwikkelingen in onze markt gaan snel, bijvoorbeeld als het gaat om digitalisatie en verduurzaming. Vooroplopen kan alleen door samenwerking te zoeken in de keten. Samen met onze leveranciers kijken hoe we elkaar kunnen versterken in het verbeteren.
Lees meer
Energie, Omexom Institute, Werken bij

“Ik solliciteerde bij Omexom vanwege Omexom Institute”

Sinds 2021 biedt Omexom Institute de opleiding Hoogspanningstechniek aan. Het is een twintig weken durend programma waarin praktijk en theorie elkaar afwisselen. Tweemaal per jaar, in februari en september, starten er ongeveer 10 deelnemers. Afgelopen maand studeerden er weer een groep studenten af. Waaronder vier van onze eigen collega’s. “Super waardevol”, zeggen zowel Mario Alsabbag, die de cursus volgde en Suzanne Gelling, HR Business Partner.
Lees meer
Energie, Engineering, Industrie, Onderhoud

Omexom in Goes is verhuisd!

Het team van Omexom in Goes is verhuisd naar de nieuwe bedrijfsruimte aan de Eberhardtweg 1B in Goes.
Lees meer
Consultancy, Energie, Engineering, Milieu

Omexom adviseert Attractie- en vakantiepark Slagharen over hergebruik bekabeling

Attractie- vakantiepark Slagharen breidt uit met 60 duurzame, moderne lodges. De 8-persoons lodges worden geplaatst op de voormalige camping van het park. Vanuit kostenbesparings- en duurzaamheidsoverwegingen wenst Slagharen de bestaande elektrische infrastructuur zoveel mogelijk te gebruiken. Maar is dit netwerk nog geschikt? Met die vraag kwam Slagharen bij Omexom. Martin de Weerd, Client Manager bij Omexom, werkte aan een netberekening en gaf advies.
Lees meer
Bouw, Energie, Onderhoud

Omexom Offshore opent vestiging in Nederland

Omexom Renewable Energies Offshore GmbH (Omexom Offshore) opent een nieuwe kantoorlocatie in Nederland. Hiermee wil Omexom de offshore-diensten versterken en het bedrijf positioneren als een innovatieve leider in de sector.
Lees meer
Bouw, Energie, Engineering

Omexom bouwt eerste 380kV hoogspanningsstation voor TenneT volgens nieuw standaard ontwerp 

Omexom heeft opdracht gekregen van TenneT om een nieuw 380/110kV hoogspanningsstation te bouwen op het bedrijventerrein Zuid Groningen in Ter Apelkanaal. Vandaag werden de handtekeningen gezet onder het contract.   
Lees meer