Nieuws

Controle over de leverbetrouwbaarheid van je netwerk

Industrie / Consultancy / Energie / Onderhoud

Leverbetrouwbaarheid van het energienetwerk is essentieel voor je productieproces. Daarom heb je als energiegrootverbruiker een eigen midden-spanningsinstallatie. Natuurlijk controleer je die regelmatig. Maar denk je ook aan de infrastructuur van je energie-installatie: de kabels? Om storing en uitval te voorkomen is regelmatig meten en diagnosticeren van belang. Zeker nu het stroomnet zwaar wordt belast door de verhoogde vraag naar elektriciteit.

Nieuwe dienst: Diagnostische metingen op middenspanningskabels

Met onze meetwagen leveren we een nieuwe dienst: diagnostische metingen op middenspanningskabels. De meetwagen is voorzien van hoogwaardige, innovatieve apparatuur waarmee we metingen tot 62kV kunnen verrichten. Zo meten we efficiΓ«nt en kundig het kabelnetwerk van je middenspanningsinstallatie door.

βœ” Deze diagnose geeft je een goede indicatie van de staat van de bestaande infrastructuur.
βœ” Op basis van onze rapportage kun je (preventief) onderhoud inzetten om kabelnetwerkstoringen en uitval te voorkomen.

De meetwagen is voorzien van hoogwaardige, innovatieve apparatuur waarmee we metingen tot 62kV kunnen verrichten.

Ja, ik wil meer controle!

We denken graag mee hoe je meer controle krijgt over de leverbetrouwbaarheid van je energienetwerk. Welke testen kun je bijvoorbeeld het beste inzetten voor jouw specifieke situatie? Praat verder met Mateusz van Strien.