NL | EN

Omexom als werkgever

Omexom biedt je ontwikkeling POWER & GRID

Omexom – het merk van VINCI Energies voor Power & Grid – ontwerpt, installeert, integreert, onderhoudt en adviseert met 12.000 specialisten in elektriciteit en andere disciplines. Dat doen we vanuit een internationaal netwerk in meer dan 40 landen. Wij zijn dienstverleners. Onze medewerkers maken dus het verschil bij onze klanten. Het menselijke aspect vinden we daarom heel belangrijk in onze projecten én in onze organisatie.

We zijn georganiseerd in relatief kleine maar zelfstandige business units. Daarbinnen werken we informeel op een open wijze via korte communicatielijnen samen, om als een loyaal en flexibel team onze projecten optimaal uit te voeren. Vanuit de business units bedienen we op dezelfde wijze onze klanten. Want we streven naar langdurige klantrelaties. We maken op flexibele wijze waar wat we beloven en leveren altijd 100% kwaliteit.

Zoals we met onze collega’s binnen de business unit en met onze klanten communiceren, communiceren we ook met de collega’s buiten de business units. Want samen vormen we een netwerk, waarin we in wisselend samengestelde teams onze klanten flexibel en goed bedienen. Onze kracht zit in ons samenspel binnen en buiten de business unit, met onze collega’s, partners en klanten.

Daarom besteden we veel aandacht aan de sociale en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. En is er veel ruimte voor eigen inbreng, initiatieven, talent en autonomie. We vinden het belangrijk dat je werkt in een prettige werksfeer waarin je je thuis voelt en kunt ontplooien. Kortom: Omexom biedt je ontwikkeling POWER & GRID.

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bij Omexom?

Als kennisorganisatie hechten we veel waarde aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Omexom medewerkers worden voortdurend getraind. Ze houden de ontwikkelingen en trends op hun vakgebied goed bij. We vinden het heel belangrijk dat de certificeringen van onze medewerkers op het juiste peil zijn! We willen veilig werken en onze klanten veel toegevoegde waarde bieden. Daarom bieden we onze medewerkers graag de mogelijkheden om hun kennis op peil te houden en uit te breiden. Ook stimuleren we kennisuitwisseling tussen onze medewerkers.

Je eigen ontwikkelpad

Daarnaast besteden we veel aandacht aan je competenties. Neem je veel initiatief? Vind je op creatieve wijze oplossingen voor complexe problemen? Waarin zou jij je willen ontwikkelen? Omexom communiceert daarom regelmatig met jou over je competenties. We bespreken waar je staat, hoe je jouw competenties kunt optimaliseren en hoe Omexom jou daarbij kan helpen. Wil je graag verder vooruit kijken? Dan heb je de mogelijkheid om samen met ons een ontwikkelpad op te stellen, waarin je aangeeft waarin èn hoe jij je de komende jaren wilt ontwikkelen.

Verduurzaam je loopbaan

Bij Omexom werken betekent volop ruimte krijgen om je ambities te verwezenlijken en jezelf te ontwikkelen, door opleiding en training. Want we geven je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk, maar we stellen je ook in staat die optimaal te benutten.

Waarom stellen we je als werknemer in staat om je zelf te ontwikkelen? Omdat de markten waarin we actief zijn voortdurend veranderen. Omdat de wensen van onze opdrachtgevers veranderen. Omdat techniek en werkwijzen steeds veranderen. Omdat jij als mens verandert en je zelf wilt ontwikkelen. Omdat Omexom het belangrijk vindt dat mensen hun mogelijkheden benutten en niet alleen verantwoordelijkheid nemen in hun functie, maar ook voor hun eigen ontwikkeling.

Door regelmatige opleiding en training van onze medewerkers kunnen we snel en goed inspelen op al deze veranderingen. Nu en in de toekomst. En zo kan Omexom zijn wat ze wil zijn: een partner van netbeheerders die oplossingen realiseert door advies, ontwerp, installatie, integratie en onderhoud. En: als medewerker beschik je nu en in toekomst over de gewenste en gangbare competenties. Anders gezegd: je loopbaan wordt duurzamer.

Hoe werkt het in de praktijk? In het kort gezegd komt het hier op neer: bij Omexom kijken we op geregeld naar je prestaties en ontwikkeling. Ook willen we graag weten wat jij kunt en wilt. Wat zijn je mogelijkheden? Wat zijn je ambities? Daarom stellen we met een objectieve methodiek het niveau van je vaardigheden en vakkennis vast en kijken of die nog goed aansluiten bij je huidige functie en werkomgeving. Daarom heb je minimaal een keer per jaar een open gesprek met je leidinggevende, want transparantie vinden we belangrijk.

Kortom: bij Omexom kun je je mogelijkheden ontwikkelen en je ambities verwezenlijken. En, die ontwikkeling kun je voor het grootste gedeelte zelf bepalen.

Stage- en afstudeerplaatsen

Als stagiair of afstudeerder ben je druk bezig met je studie. Maar daarnaast wil je praktische ervaring opdoen. Bedrijven leren kennen. Concrete opdrachten uitvoeren om je carrière een vliegende start te geven. Bij Omexom krijg je de ruimte om je eigen weg te kiezen. Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen, dan nemen wij graag de tijd om je daarin te begeleiden. Omexom is een erkend leerbedrijf voor technische en administratieve opleidingen (Kenteq, PMLF en ECABO). Maar ook als je op zoek bent naar een stage- of afstudeerplek buiten deze opleidingen, kun je ons mailen. Dan kijken wij naar jouw persoonlijke mogelijkheden binnen Omexom.

Werken en leren

Heb je altijd al in de techniek willen werken? Maar niet de juiste opleiding? Bijna het VMBO afgerond? Maar geen zin meer om fulltime naar school te gaan?

Dan biedt Omexom je de mogelijkheid om een technische vakopleiding te behalen via een BBL-traject. Je gaat dan één dag of twee avonden per week naar school en je werkt vier of vijf dagen per week. Volg jij dus een MBO opleiding richting Elektro en ben je op zoek naar een leerbedrijf? Neem dan contact met ons op!

Ook voor HBO’ers zijn er verschillende mogelijkheden om werken en leren te combineren. Er zijn al diverse collega’s die via deze weg een leuke baan bij ons hebben gevonden.

Mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Arbeidsvoorwaarden

Omexom biedt je een markconform salaris in een werkomgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Naast een salaris bieden we je veel secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Collectieve verzekeringen en regelingen
  • Opleidingsmogelijkheden

Afhankelijk van je functie bieden we je de faciliteiten om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen, zoals bijvoorbeeld een telefoon, laptop of een leaseauto.