Empower your career!

Met honderden ondernemende technische professionals werken we iedere dag voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren. In Nederland, maar ook daarbuiten. Omexom is een groot wereldwijd netwerk van 425 business units in 36 landen. Dit doen we met studenten, starters en professionals. Bij ons bepaal je zelf jouw loopbaan. Empower your career, noemen we dat!

Competenties ontwikkelen

Vakkennis vinden wij belangrijk, dus daar besteden we veel aandacht aan. Maar we kijken ook naar je competenties. Hoe voer je bijvoorbeeld zelfstandig een project uit? Neem je initiatief om een probleem op te lossen? En hoe pak je dat dan aan? Wij praten regelmatig met je over verdere ontwikkeling van je competenties. Vertellen je hoe je hieraan kunt werken en helpen je daar ook echt bij. In een persoonlijk ontwikkelplan geef je zelf aan op welk gebied én hoe jij je verder bij ons wilt ontwikkelen. Allemaal in overleg met jouw HR Business Partner.

Omexom Institute

Omexom Institute is ons eigen opleidingsnetwerk voor de energiesector. Het biedt bedrijven en individuen de mogelijkheden om hun vaardigheden te versterken, maar ook jou! Als werknemer van Omexom. Deelnemers die voor het eerst aan de slag gaan in een hoogspanningsstation kunnen bij het Omexom Institute oefenen in een veilige omgeving. Deelnemers die al wel ervaring hebben kunnen bij ons hun vaardigheden verbeteren. Ook kunnen zij routine krijgen in werkzaamheden die ze niet vaak uitvoeren of nog nooit hebben gedaan. Meer weten? Klik hier.

Professionals programma

Ben jij een professional binnen de energietransitie en wil jij je carrière naar een nog hoger level tillen? Wij helpen je daar graag bij! We hebben een op maat gemaakt Professionals programma ontwikkeld, waarin jij door middel van verschillende trainingen, masterclasses en intervisies richting geeft aan je loopbaan.

VINCI Energies Academy

Omexom is een merk van VINCI Energies. De VINCI Energies Academy is de plek waar de kracht van onze netwerkorganisatie en kennisdeling samenkomen en waar specifieke trainingen worden gerealiseerd. Naast ervaren trainers worden die veelal ook verzorgd door eigen medewerkers. Deze vorm van overdracht van kennis en ervaring staat centraal binnen de cultuur van VINCI Energies.

Interesse?

Ben jij klaar om ons team te versteken? Hoe ziet jouw reis er dan uit?

 • Solliciteer
  Bekijk al onze vacatures op onze LinkedIn pagina: Omexom NL of solliciteer via solliciteren@omexom.com
 • Gesprek
  Zijn we een match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek.
 • Aanname
  Je gaat bij ons aan de slag! Je krijgt alle informatie voor een vliegende start, inclusief een onboarding app.
 • Werken bij Omexom, hoe is dat?

  Kijk mee naar de verhalen van onze energieke collega’s!

  Werken bij Omexom: Als Mechanical Engineer aan de slag

  Werken bij Omexom: Als Lead Engineer aan de slag

  Werken bij Omexom: Als Lead Engineer aan de slag