Empower your career!

Met honderden ondernemende technische professionals werken we iedere dag voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren. In Nederland, maar ook daarbuiten. Omexom is een groot wereldwijd netwerk van 425 business units in 36 landen. Dit doen we met studenten, starters en professionals. Bij ons bepaal je zelf jouw loopbaan. Empower your career, noemen we dat!

Competenties ontwikkelen

Vakkennis vinden wij belangrijk, dus daar besteden we veel aandacht aan. Maar we kijken ook naar je competenties. Hoe voer je bijvoorbeeld zelfstandig een project uit? Neem je initiatief om een probleem op te lossen? En hoe pak je dat dan aan? Wij praten regelmatig met je over verdere ontwikkeling van je competenties. Vertellen je hoe je hieraan kunt werken en helpen je daar ook echt bij. In een persoonlijk ontwikkelplan geef je zelf aan op welk gebied én hoe jij je verder bij ons wilt ontwikkelen. Allemaal in overleg met jouw HR Business Partner.

Omexom Institute

Omexom Institute is ons eigen opleidingsnetwerk voor de energiesector. Het biedt bedrijven en individuen de mogelijkheden om hun vaardigheden te versterken, maar ook jou! Als werknemer van Omexom. Deelnemers die voor het eerst aan de slag gaan in een hoogspanningsstation kunnen bij het Omexom Institute oefenen in een veilige omgeving. Deelnemers die al wel ervaring hebben kunnen bij ons hun vaardigheden verbeteren. Ook kunnen zij routine krijgen in werkzaamheden die ze niet vaak uitvoeren of nog nooit hebben gedaan. Meer weten? Klik hier.

Professionals programma

Ben jij een professional binnen de energietransitie en wil jij je carrière naar een nog hoger level tillen? Wij helpen je daar graag bij! We hebben een op maat gemaakt Professionals programma ontwikkeld, waarin jij door middel van verschillende trainingen, masterclasses en intervisies richting geeft aan je loopbaan.

VINCI Energies Academy

Omexom is een merk van VINCI Energies. De VINCI Energies Academy is de plek waar de kracht van onze netwerkorganisatie en kennisdeling samenkomen en waar specifieke trainingen worden gerealiseerd. Naast ervaren trainers worden die veelal ook verzorgd door eigen medewerkers. Deze vorm van overdracht van kennis en ervaring staat centraal binnen de cultuur van VINCI Energies.

Interesse?

Ben jij klaar om ons team te versteken? Hoe ziet jouw reis er dan uit?

 • Solliciteer
  Bekijk al onze vacatures op onze LinkedIn pagina: Omexom NL of solliciteer via solliciteren@omexom.com
 • Gesprek
  Zijn we een match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek.
 • Aanname
  Je gaat bij ons aan de slag! Je krijgt alle informatie voor een vliegende start, inclusief een onboarding app.
 • Wie zijn de mensen achter ons werk?

  Energie, Engineering, Industrie, Omexom Institute, Werken bij

  Omexom opent nieuwe vestiging in Almelo

  Waarom een nieuwe vestiging? Joop Wervers, directeur bij Omexom, legt uit.
  Lees meer
  Veiligheid, Werken bij

  Het verschil maken als Veiligheidskundige

  Wie zijn de mensen achter ons werk? Wouter de Zeeuw werkt sinds januari bij Omexom als Veiligheidskundige. Hij werkt binnen de business unit Major Projects, die grootschalige nieuwbouw-, ombouw- en renovatieprojecten afrondt binnen de hoogspanning. Hoe vergroot hij, samen met het team, het veiligheidsbewustzijn?
  Lees meer
  Energie, Studenten, Werken bij

  Hoe gaan we van time-based maintenance naar condition-based maintenance?

  Naast een drukke baan starten met de opleiding HBO Electrical and Electronic Engineering en slagen met een 8,7. Onmogelijk? Nee, collega Stefan deed het! Hoe combineerde hij deze intensieve opleiding met zijn baan? Waar studeerde hij op af? En hoe ziet Stefan zijn toekomst voor zich?
  Lees meer
  Studenten, Werken bij

  Maarten schrijft zijn bachelor thesis bij Omexom

  Wie zijn de mensen achter ons werk? In februari is Maarten de Rooij gestart bij Omexom in Dordrecht. Hij studeert Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit van Eindhoven. Maarten is bezig met een onderzoek over een praktisch probleem, waar hij een wetenschappelijk artikel over schrijft. Dit is onderdeel van zijn scriptie, waarmee hij zijn Bachelor zal afronden. Hij vertelt waar zijn onderzoek over gaat en hoe hij bij Omexom terecht is gekomen.
  Lees meer
  Werken bij

  In gesprek met Albert Labigar

  Wie zijn de mensen achter ons werk? Albert Labigar werkt inmiddels ruim drie jaar bij Omexom in Dordrecht. Hij is begonnen als Projectmanager en sinds januari dit jaar vervult hij de rol van Client Manager. Een nieuwe rol, die nieuwe (commerciële) uitdagingen met zich meebrengt. Hoe ervaart hij zijn rol tot nu toe? En hoe ziet hij zijn rol bij Omexom in de toekomst voor zich? Albert vertelt.
  Lees meer
  Werken bij

  In gesprek met Miquel Steenwijk

  Wie zijn de mensen achter ons werk? In februari is Miquel Steenwijk gestart bij Omexom in Zwolle als Lead Engineer, een technische rol met veel klantcontact. Miquel stelt zich voor. Ook vertelt hij over zijn team en de uitdagingen die hij dagelijks tegenkomt.
  Lees meer
  Werken bij

  In gesprek met Marcel Talsma

  Wie zijn de mensen achter ons werk? In januari is Marcel Talsma gestart bij Omexom in Assen als Client Manager, een commerciële rol. Marcel stelt zich voor. Ook vertelt hij over zijn toekomstvisie en de groei die hij voor zich ziet voor Omexom in Assen.
  Lees meer
  Werken bij

  Tijdens Corona wisselen van baan. Hoe is dat?

  In oktober 2020 is Thu-Hoan Nguyen gestart bij Omexom in Dordrecht als Systems Engineer. Een bijzondere periode om te wisselen van baan, middenin een pandemie. Hoe gingen de sollicitatiegesprekken? Het inwerktraject? En heb je eigenlijk wel contact met collega’s? Thu-Hoan vertelt.
  Lees meer