NL | EN

Geslaagde open dag in Assen

Veel animo voor de demo’s van Omexom en Actemium

Het pand van Omexom en Actemium in Assen was vorige week vrijdag de plek waar relaties, partners en andere geïnteresseerden bijeenkwamen voor de open dag.  De inspiratievolle en interactieve demo’s waren allemaal volgeboekt en tussendoor werd de tijd om bij te praten goed benut. Ook hebben de bezoekers hun ogen goed de kost gegeven tijdens de rondleiding die langs de ATEX & Analyzer en de demonstratie van de smart glasses ging. Ook leidde de route langs de panelenbouw en de prefabhal waar ook diverse meetapparatuur en de SF6 cart stond opgesteld.

Kennis delen in een half uur. Die uitdaging gingen onze collega’s van Omexom en Actemium aan. Ronald Rietkerk nam de bezoekers namens Actemium mee in de beweging van Maintenance: in balans door te blijven bewegen. Wouter Zijlstra en Sezar Janan lieten zien hoe we een fabriek met 3D technologie bekijken. Daarna was het de beurt aan Omexom. Edwin Mastenbroek heeft het belang van installatieverantwoordelijkheid uitgelegd en ook verteld hoe je dat eenvoudig kunt organiseren. Roy Bosman en Maarten de Vries sloten namens Omexom af met automatisering van hoogspanningsinstallaties nieuwe stijl. Onder andere de beagle, IEC 61850 en de testopstelling passeerden de revue. Na afloop werd is er uitgebreid nagepraat en zijn er nieuwe contacten gelegd.

Al met al een geslaagde open dag met veel positieve reacties. André Timmermans, Business Unit Manager Actemium en Omexom in Assen: “Het onderhouden en optimaliseren van een installatie is als een estafette. Elkaar het stokje doorgeven om gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en uiteindelijk gezamenlijk als kampioenen over de finish komen. Mooi om te zien hoe men met elkaar in beweging komt om hetzelfde doel te halen”.

Bekijk hier de presentaties van de demo’s die zijn gegeven tijdens de open dag.

Ook even binnenkijken bij Omexom en Actemium in Assen? Bekijk dan de video van de open dag.

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn